Интерпол издирва Мартис Не Ценкин, роден през 2014 година в

...
Интерпол издирва Мартис Не Ценкин, роден през 2014 година в
Коментари Харесай

Банскалия се ожени за рускиня, роди им се дете, а 3 години по-късно му се случи най-лошото

Интерпол търси Мартис Не Ценкин, роден през 2014 година в Израел, който мистериозно липсващ от Банско. Втора година от детето няма диря, което принуди татко му, банскалията Георги Ценкин, да го разгласи за безследно липсващ и да потърси помощ от Интерпол, написа struma.com.

Всичко стартира, когато преди няколко години банскалията Георги Ценкин отпътува за Израел, където открива огромната си обич, а точно майката на Мартис – Валентина Фридмън, която е на половина рускиня. Двамата се оженили, вдигнали женитба и плод на тяхната обич в Израел е синът им Мартис.



След като вземат решение да заживеят дружно, двойката се реалокира в Банско от където е Георги, с цел да отгледат детето си. Когато Мартис навършва три години, се случва най-страшното нещо за един родител. На 17. 02. 2018, той изчезва без диря, а майка му също се оказва в неопределеност. Георги се лутал с месеци в търсене на фамилията си.

Ангажирана е полицията и локалната полиция открива, че Мартис и Валентина се намират в Крим. Оказва се, че Валентина отвлича сина си и лишава Георги от щастието да бъде татко.

Георги се обръща със вик за помощ към Интерпол, само че чак откакто минават 7 месеца от изгубването на родният му наследник.

Защо Валентина отвлича личният си наследник? Защо Георги чака толкоз време с цел да заяви за изчезналото си дете? Какви са били аргументите довели до тези трагични събития? Дали Георги ще види още веднъж отвлеченото си дете? Това са въпроси забулени в тайнственост.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР