Интернет свързва хората по цял свят, откакто го има. И

...
Интернет свързва хората по цял свят, откакто го има. И
Коментари Харесай

Като в евтина сапунка: TikTok събра близначки, разделени малко след раждането им

Интернет свързва хората по целия свят, откогато го има. И по всичко проличава, че ще продължи да прави тази работа изключително във времена, в които обществената изолираност се трансформира в нещо умишлено. 

Виж още: Тя тъгува за лятото (като всички нас) и показа секси спомен

Последната история на ненадейно " събрани " от интернет са две близначки от Индонезия, които се намират с помощта на TikTok. Става въпрос за влогърката и притежател на онлайн магазин Трени Фитри Яна и Трена Мустика. Втората, както постоянно, гледала клипчета в приложението и внезапно на екрана видяла момиче, което е нейно безусловно копие. Така тя се свързва с Трени. Не било мъчно, намерила я във всички останали обществени мрежи. 

Виж още: Ванко е треньорът на БГ звездите, който има някои скъпи препоръки за всички в сезона на грипа

Двете девойки стартират да си пишат в WhatsApp, а седмици по-късно се и виждат онлайн. Историята се оказва почтена за латино сериал. Момичетата се оказват близначки. Трени и Трена са разграничени малко след раждането им през 1996 година Vice споделя, че за девойките се грижат съседи, защото родителите се наложило да се грижат за непосредствен болен надалеч от вкъщи. 

Виж още: Рецептата на сезона: Вкусно и топло тиквено лате с незначително малко калории

Историята на Амбон, Индонезия, е такава, че следва спор сред мюсюлмани и християни. Родителите не съумяват да вземат Трени, тъй като съседите им избягали от спора. Семействата не съумяват да открият връзка и по този начин двете девойки порастват разграничени. И до момента в който Трена не знае, че има сестра близначка, то Трени знае, че някъде там има сестра. 

Двете сестри към този момент са дружно и прекарват всеки момент дружно. Едната към този момент има семейство и дете, другата развива своя влог и бранд.

Изображение: iStock

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР