Интернет сайтът на община Асеновград вече е обновен. Той е

...
Интернет сайтът на община Асеновград вече е обновен. Той е
Коментари Харесай

Новият сайт на община Асеновград позволява абониране за информационен бюлетин

Интернет уеб сайтът на община Асеновград към този момент е освежен. Той е деен в новия си тип, отпреди два дни и предлага повече функционалности. Обновяването му бе неотложно, заради моралното остаряване на досегашния. За настоящата визия на новия уебсайт на асеновградската община бяха изхарчено 6 900 лв. с Данък добавена стойност. Изработването на новата версия се забави, защото в началото е показан вид, към който общинската администрация е показала няколко забележки за премахване. Фирмата, изпълнила поръчката, е старозагорската " Наказателен кодекс програмен продукт ".
Новият интернет уебсайт на община Асеновград към този момент е деен, а дизайнът му е съгласуван с най-новите трендове и условия. По думите на специалистите, е адаптивен към всевъзможни устройства - мобилни телефони, таблети, компютри, тв приемници. Очакванията са да се работи по-лесно с административния панел за ръководство на уеб страницата и по-бързо да може да се вгражда мултимедия - видео, аудио. Друга част от освежаването на общинския уебсайт е гъвкаво ръководство на слайдери, изображения, текстове и резултати за привличане вниманието към най-важните неща. Информацията ще бъде разграничена по ресори, като Общинският съвет на Асеновград и всяка дирекция от общината има лична страница единствено за активността си.
Изградена е и банер система, посредством която всеки админ самичък можем да разгласява банери, отразяващи акции, планове, начинания и други. За по-добрата осведоменост на жителите, всеки има опция да се абонира посредством e-mail и по този начин да получава бюлетин с настоящи тематики, които ще се изпращат автоматизирано до искащите консуматори. Новият интернет уебсайт към този момент разполага с опция за издание на анкети, посредством които да се наблюдава публичното мнение по даден въпрос, касаещ община Асеновград, с отчитане на гласуването и проявление на резултата. Предишната версия на услугата бе с повече ограничавания и малко по-хаотично спретнат, спрямо обновената.
Стара визия на интернет уеб страницата на община Асеновград:


Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР