Интернет потребител от Сан Франциско с ник Mshrayber сподели в

...
Интернет потребител от Сан Франциско с ник Mshrayber сподели в
Коментари Харесай

Мъж реши, че има дълбок тромбофлебит! Истината го накара да поиска да умре

Интернет консуматор от Сан Франциско с ник Mshrayber показа в Туитър за много неловка обстановка, в която е изпаднал. Мъжът потърсил лекарска помощ, откакто забелязал, че краката му са посинели.

След къса информация в медицински уеб сайтове схванал, че посиняването на крайниците се дължи на бездънен тромбофлебит и неотложно тръгнал към болничното заведение. Там обаче станало ясно, че краката му са посинели поради новите му дънки, които обул преди да изпере.

„ Прииска ми се да ме екзекутират на секундата”, признава той.

В мненията под поста доста интернет консуматори го хвалят за смелостта, че не го е досрамяло да опише по какъв начин е попаднал в глупавата обстановка. Други пък споделят по какъв начин също са попадали в неловка обстановка, откривайки си признаци на съществени болести.

„ Веднъж бях уверена, че имам рак на мозъка, тъй като всичко, което ядях, имаше усет на лютива мента. Накрая разбрах, че шишенцето с ментата се е излязло върху тенджерите и тиганите ми”, написа Stephanie H. Damassa.

Потребителка с прякор KaraNextWeek пък споделя по какъв начин в ученическите си години по простъпка си е сложила диагноза рак. Тя забелязала по тялото си мистериозни синини с незнаен генезис. След като събрала храброст, признала за казуса пред родителите си. Тогава схванала, че всяка нощ върви насън и се удря в масата.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР