Интернет маркетологът Александър Зобов обещава да пусне руския аналог на

...
Интернет маркетологът Александър Зобов обещава да пусне руския аналог на
Коментари Харесай

Русия пуска аналог на Instagram

Интернет маркетологът Александър Зобов дава обещание да пусне съветския аналог на Instagram с познатата функционалност на Rossgram на 28 март. За елементарните консуматори достъпът ще бъде отворен през април 2022 година, заяви той в формалната общественост на плана.

„ На 28 март 2022 година съветският аналог на Instagram ще бъде пуснат с нормалната функционалност и мобилни приложения за Android и iOS. Достъпът ще бъде отворен за елементарните консуматори през април 2022 година “, се споделя в описанието на общността.

Rossgram ще има и спомагателни принадлежности за монетизация за потребителите - заплатен достъп до наличие, функционалност за набиране на средства, стратегия за предложени рекомендации и други, прецизират в общността. Социалната мрежа работи и върху функционалността за прекачване на данни от Instagram. Първо, достъпът ще бъде отворен за топ блогъри, спонсори и вложители, през април - за други консуматори, които към момента могат да попълнят формуляр на уеб страницата на обществената мрежа, с цел да уведомят за стартирането на обществената мрежа.

Зобов на формалната си страница във ВКонтакте оповестява, че е роден в Нижни Новгород и е израснал в Санкт Петербург, учил е във Филологическия факултет на Санкт Петербургския държавен университет. По време на следването си той основава първия си комерсиален план и продава mp3 дискове за проучване на езици посредством своя уеб страница.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР