Интернет компанията вече е изпратила подаръци на семействотоНе са малко

...
Интернет компанията вече е изпратила подаръци на семействотоНе са малко
Коментари Харесай

Индонезийци кръстиха бебето си Google

Интернет компанията към този момент е изпратила дарове на фамилията

Не са малко случаите, в които родителите кръщават децата си с имена на известни компании (снимка: CCO Public Domain)

Индонез ийците Ела Карина и Анди Кахя Сапутра са решили да назоват сина си „ Гугъл ”, заяви Джакарта Пост. Идеята била на мъжа и в началото майката не харесвала предлагането, само че последователно привикнала с името.

„ Надявам се, че синът ми ще бъде водач, който води доста хора, ще е потребен за доста други ”, сподели Ела Карина пред новинарския уебсайт Kompas.

Новината се разчула бързо. „ Когато четях мненията в обществените медии, о, Боже, истина ли беше? Някои споделяха [че сме кръстили детето Google], с цел да получим финансова отплата, или че синът ми ще бъде нает от Гугъл в бъдеще, или че желаеме Гугъл да заплати за неговото образование ”, споделя бащата.
още по тематиката
Нерядко бебетата, наречени на компании или известни марки, получават дарове от въпросните компании. Същото важи и за Гугъл. Според Джакарта Пост, Гугъл Индонезия е изпратила бебешки дарове на фамилията, като да вземем за пример джъмпер с „ Гугъл ”.

„ Обадиха ни се от Гугъл Индонезия ”, споделя Ела. „ Предадоха ни поздравления и пожелаха на бебето Гугъл да порасне и да бъде потребен и скъп човек ”.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР