Интернет компанията планира да утрои броя на служителитеGoogle Cloud има

...
Интернет компанията планира да утрои броя на служителитеGoogle Cloud има
Коментари Харесай

Google разширява облачното си подразделение

Интернет компанията възнамерява да утрои броя на чиновниците

Гугъл Cloud има потребност от повече експерти, които да дават отговор на растежа на пазара на облачни услуги (графика: Google)

Гугъл ще утрои броя на чиновниците в облачното си поделение, които се занимават с обслужване на бизнес консуматори. Това съобщи ръководителят на компанията в Северна Азия – Кати Лий, представена от Digitimes.

Според нея, Гугъл Cloud има потребност от повече експерти, които да дават отговор на растежа на пазара на облачни услуги. Компанията също по този начин има намерение да предложи по-модерни облачни решения в поддръжка на цифровата промяна на бизнеса.
още по тематиката
През 2019 година Гугъл започва нова хибридна облачна платформа Anthos, която разрешава на клиентите да ръководят работните си процеси посредством облачни инфраструктури на така наречен „ трети страни ”.

За да форсира възприемането на новото клауд решение, Гугъл си партнира с повече от 30 доставчика на хардуер и програмен продукт, както и със систематични интегратори.

Над 20 самостоятелни снабдители на програмен продукт оповестиха интеграция на своите артикули с Anthos, включително Citrix, NetApp, VMware, Palo Alto Networks и Datastax. Техните решения се интегрират с Гугъл Kubernetes Engine благодарение на Гугъл Cloud Platform Marketplace, което ще разреши потребление на интегрирани броячи и таксуване (билинг).

По-рано Гугъл разгласи, че броят на новите клиенти, които са почнали да употребяват облачните услуги на компанията посредством нейни сътрудници, се е нараснал с повече от 170% през годината.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР