Интернет изданието GSMArena за пореден път публикува топ-10 на най-популярните

...
Интернет изданието GSMArena за пореден път публикува топ-10 на най-популярните
Коментари Харесай

Топ-10 на най-популярните смартфони след средата на месец февруари

Интернет изданието GSMArena за следващ път разгласява топ-10 на най-популярните смарт телефони, като класацията се базира на личната аналитична система на портала.
Преброяват се потребителите, показали интерес към един или различен смарт телефон, който може даже още да не е обявен. Класацията демонстрира интереса на потребителите към другите мобилни устройства.



Според оповестения рейтинг, за предходната седмица преди всичко е Xiaomi Redmi Note 5 Pro , публично показан при започване на предходната седмица. Смартфонът разполага с безрамков екран, двойна камера и мощен хардуер.

Второто място е за Xiaomi Redmi Note 5 , който в действителност е Redmi 5 Plus, само че с ново име. Третата позиция е на Xiaomi Mi A1 .



На четвърто място в седмичната ранглиста е Samsung Galaxy S8, а на пето и шесто са класирани надлежно Samsung Galaxy S9 и Samsung Galaxy J7 Pro. Първият още не е публично показан, само че потребителите живо се интересуват от него.

На седмо място в средата на февруари се намира Xiaomi Redmi 5A, на осмо – Huawei Honor 9 Lite, деветото място е за Oppo F5 и на десето място се намира Samsung Galaxy J7 Prime, който се харесва в целия свят заради ниската цена и положителните механически характерности.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР