Интернационална катастрофа между кола, шофирана от молдовка, украински тир и

...
Интернационална катастрофа между кола, шофирана от молдовка, украински тир и
Коментари Харесай

Интернационална катастрофа затвори пътя Шумен-Силистра

Интернационална злополука сред кола, карана от молдовка, украински тир и румънско рено затвори пътя Шумен-Силистра след 23 часа в сряда. И сега колите употребяват обходен маршрут.
 ТИР, злополука, камион  ТИР, злополука, камион  ТИР, злополука, камион
При случая е потърпевша 38-годишната лидерка на лек автомобил „Фолксваген Пасат“ с молдовска регистрация. Жената от Молдова навлязла в лентата за насрещно придвижване и се блъснала челно в идващия насреща товарен автомобил „Мерцедес“ с прикачено ремарке и украинска регистрация. Малко по-късно в спрелия ТИР се блъснал лек автомобил „Рено Сценик“ с румънска регистрация.

В шуменската болница е откарана 38-годишната жена. Тя е настанена за лекуване в болничното заведение с фрактури на десен гален, лява ръка и на три ребра вляво, прецизират от полицията. Водачите на трите автомобила са тествани с дрегер за алкохол и съществуване не е открито. Към момента придвижването по пътя Шумен-Силистра се реализира през обходен маршрут – Шумен- село Струйно – Хитрино. Полицейски екипи ще контролират придвижването до премахване на ТИР-а. Молим водачите да се движат с нараснало внимание, упорстват от ОДМВР-Шумен.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР