Интерконекторът Гърция - България категорично ще бъде пуснат преди 1

...
Интерконекторът Гърция - България категорично ще бъде пуснат преди 1
Коментари Харесай

Иван Шишков: Интерконекторът Гърция - България ще бъде пуснат преди 1 октомври

Интерконекторът Гърция - България изрично ще бъде пуснат преди 1 октомври

Това увери районният министър арх. Иван Шишков. Днес той инспектира строителството. Пред публицисти арх. Шишков регистрира прогрес за последните 2 седмици, съобщи.

В диспечерския център до село Стамболийски има незавършени неща в двете акумулаторни, изясни районният министър. Строителят е поел уговорката да ги довърши до вторник до края на деня.

„ Другият проблем е с структурата по отношение на пожарните условия. Там се работи. Ангажиментът е до края на другата седмица да бъде приключен ”, сподели Шишков.  По думите му остават и да се поставят няколко шахти, което би трябвало да бъде довършено до края на другата седмица. Започнало е асфалтирането на пътя, министър Шишков се надява и това да бъде свършено до края на другата седмица.

„ Има най-малък теч в пожарния контейнер, в другия обект в Стара Загора. Обещали са там да го оправят до вторник ”, сподели Шишков.

Той се надява до вторник да бъдат импортирани документите, които той би трябвало да утвърди и да се подписва Акт 15. След което да мине държавна приемателна комисия.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР