Интересувате се от астрология? Вълнува ли ви как звездите и

...
Интересувате се от астрология? Вълнува ли ви как звездите и
Коментари Харесай

Поемаме на астро пътешествие с Ники Момчева

Интересувате се от астрология? Вълнува ли ви по какъв начин звездите и планетите въздействат на живота ни? Значи сте на вярното място.

Днес ви срещаме с Ники Момчева. Тя е астролог по предопределение, приключила е образование в школата към Съюза на българските астролози “Иван Станчев ” с учител Кирил Горанов със приключено „ Мастър “ равнище. Изучавала е още кармична астрология при Росица Пармакова, представител от Московската академия по астрология, както и здравна астрология и психосоматика към „ Астростудио – център за психична астрология “ с учител Рали Сърцанова.

Ники споделя, че продължава задълбочено да черпи нови знания в астропсихологията, нумерoлогията, здравната астрология и холистично лекуване, както и кристало-терапията.

Личен списък

Ники Момчева споделя на наличен език за това по какъв начин ни въздействат астрологичните процеси и дава практични препоръки, с които да овладеем провокациите. Тя изготвя месечни прогнози и споделя за обособените астрологични събития, които ще споделя с читателите на Venera.bg. Още за нея и за работата ѝ можете да намерите във уеб страницата ѝ и във.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР