Интересувате ли се от кола, която е имала виден предишен собственик?

...
Интересувате ли се от кола, която е имала
виден предишен собственик?
Коментари Харесай

Търсите ли кола с предишен знаменит собственик? Има за продан...

Интересувате ли се от кола, която е имала виден предходен притежател? Няма проблем – в уеб страницата mobile.de има някои коли на знаменитости за продажба, които карат сърцето на всеки техен /на колата или на знаменитоста/ почитател да бие по-бързо.

Например някогашният международен първенец и изключителен футболист Месут Йозил е карал Mercedes-Benz G 63 AMG, който в този момент се продава. Ще би трябвало да вложите в този SUV 145 000 евро, но в цената са включени някои изключителни доработки от HAMANN Tuning за по-спортно чувство.

Друг бележит предходен притежател на Audi RS6 Avant също има зад тила си дълга и известна футболна кариера: След като Ули Хьонес приключи дейните си футболни години в края на 70-те, той продължи като мениджър и най-после стигна даже до президент на FC Bayern Мюнхен.

Известният музикант Хелге Шнайдер наскоро пусна новата си ария „ Ich setz mein Herz auf eBay “. „ О, боли толкоз извънредно, наскоро на mobile.de “ се споделя във втората строфа - дали е за изложеното за продажба Ferrari 412, не е ясно.

Барабаните са неразделна част от звука на немската група Rammstein. Базираният в Берлин Кристоф "Дум " Шнайдер в момента дава отговор за барабаните за групата "Rammstein ". Вкусът му към автомобилите е също толкова екстравагантен, колкото псевдонимът на музиканта - Citroën 11 B Traction Avant на твърдия рокер, се продава за 17 800 евро.

Някога Франсис Бучхолц беше басист на Скорпиънс, една от най-успешните групи в историята на музиката и на големите сцени на света по времето на "Winds of Change ". Феновете на твърдия рок с афинитет към специфични спортни автомобили към този момент могат да се преборят за Corvette C3 от флота на някогашния скорпионец, който е изминатна 45 000 километра и в момента също се продава.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР