Интересното за жалост в ситуацията сега е само прелюдия към

...
Интересното за жалост в ситуацията сега е само прелюдия към
Коментари Харесай

Светослав Малинов: Най-вероятно ще отидем на нови избори

„ Интересното за жал в обстановката в този момент е единствено въведения към политическа рецесия, нейната дълбочина ще забележим през идващите дни, може да е забавно, само че може да стане и рисково “, разяснява пред БНР доцент, завеждащ катедра “Политология ”, СУ “Св. Климент Охридски.

„ Както виждаме даже юристите не могат да реализират цялостен консенсус за процедурните стъпки. Но значимото е, че всъщност нещата са ясни – това държавно управление няма да мине, защото претендентът за министър – ръководител се отдръпва и в случай че той не бъде гласуван, няма по какъв начин да бъде гласуван и състав на Министерски съвет.

Това, което нас като жители ни интересува е по какъв начин ще се излезе от рецесията, а не от тази процедура “.
 Светослав Малинов: Независимо кой завоюва изборите, ГЕРБ няма да ръководи Светослав Малинов: Независимо кой завоюва изборите, ГЕРБ няма да ръководи
Независимо дали ГЕРБ ще завоюва изборите или не, партията няма да ръководи и водачът ѝ няма да бъде повече министър председател. Отношението към Бо...

„ Какви ще бъдат размерите на рецесията и в каква посока ще отиде не ясно. Така или другояче е ясно по какъв начин ще се продължи от тук насетне, след което най-вероятно ще отидем на нови избори, само че дано си извърви пътя до дъно този парламент.

Но това е зрелищен неуспех на Има Такъв Народ, а кабинет на ГЕРБ няма по какъв начин да мине, те нямат поддръжка от другите политически партии. Добре е третият мандат да се даде на дребна парития ", счита още Светослав Малинов:

" А би трябвало и да се види дали пък Българска социалистическа партия, в случай че получи третия мандат, ще стартират диалозите за поддръжка на служебния кабинет като постоянен. Това е въпреки всичко някакав запас, а нямаме и време ", посочи още доцент Малинов.

По думите на Малинов Има Такъв Народ сега нямат сътрудник, който биха могли да посочат, те пропиляха всичко в границите на две седмици, а имаха сътрудници за болшинство, приключи доцент Светослав Малинов.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР