Интересно предложение за сюжет на следваща книга даде фен на

...
Интересно предложение за сюжет на следваща книга даде фен на
Коментари Харесай

Палав фен сподели всичките си любовни подвизи с Венета Райкова, за да...

Интересно предложение за сюжет на последваща книга даде почитател на Венета Райкова. Телевизионната водеща, която дебютира като писателка през 2016 година, разкри, че неин обожател се е свързал с нея с молба точно тя да опише половите му подвизи с „ едни от най-известните дами у нас “, написа "Монитор ".

Въпросният господин е разказан от авторката като „ богат “ и „ рядко споменаван в медиите мъж “, който е прочел всички нейни книги, а обичана му била „ Инсомния “.

Изпрати ми фотоси от Дубай с миски, фолкзвезди и плеймейтки, подготвен е да опише живота си, само че държи да е разказан в книга под формата на “художествена измислица”... че те всичките ми книги са художествена небивалица, намигна Райкова пред почитателите си във Facebook.

Авторката на „ Триумфът на кучките “ сега работи по седмия си разказ, който е с работно заглавие „ Горещо “ (същото наименование имаше и предаването, което тя води години наред).

„ Може пък да съумея да пренаредя сюжета и героите и да включа този благородник и неговите любовни истории с едни от най-известните дами у нас...А може да остане като воин на последваща книга “, загатва писателката, като разкри, че това не е първата сходна оферта, която получава.

До момента обаче най-вече дами са се опитвали да „ продадат “ персоналния си живот за сюжет на някоя от книгите й.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР