Интересно начало са имали настоящият крал на Великобритания и снаха

...
Интересно начало са имали настоящият крал на Великобритания и снаха
Коментари Харесай

Облаци над двореца: Крал Чарлз III в конфликт с Кейт заради ...

Интересно начало са имали актуалният крал на Англия и снаха му Кейт, която към днешна дата се радва на близки връзки с него

Писателката Кейти Никъл хвърля малко светлина върху ненапълно напрегнатите връзки сред крал Чарлз и Кейт Мидълтън в първите дни от престоя ѝ в фамилията. По онoва време Чарлз не може да си изясни по какъв начин стилът на Кейт я прави толкоз обсъждана и харесвана.

Но за какво? Очевидно кралят се е пренесъл в спомените за това по какъв начин обществеността се фокусираше повече върху принцеса Даяна, в сравнение с върху него по време на напрегнатите им връзки.

" Нейната звезда незабавно засенчи тази на брачна половинка ѝ, причинявайки ранни сривове в връзките им. За Чарлз бе доста мъчно да го разбере, написа  jenite.bg. Той не можеше да осъзнае, че в епохата на новите медии да бъдеш принц, роден в кралско семейство и предстоящ крал е по-безинтересно от неоспоримата хубост и темперамент на брачната половинка му. ", написа Никъл.

 Чарлз още веднъж се оказа изтласкан от светлината на прожекторите, когато Кейт влезе в картината и всички незабавно бяха очаровани от нея.

" Чарлз от време на време се дразнеше, че роклите на Кейт притеглят повече вниманието на медиите, в сравнение с положителните му произведения. ", написа още авторката.

Чарлз също бил смутен от това, че не прекарва задоволително време с принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи. Както споделя Никъл, той " е бил засегнат, че не е виждал толкоз доста от внуците си от Кеймбридж, колкото би желал ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР