Интересно ли ви е да разберете как ни се отразява

...
Интересно ли ви е да разберете как ни се отразява
Коментари Харесай

Романтичните филми – как ни влияят

Интересно ли ви е да разберете по какъв начин ни се отразява гледането на сантиментални филми? Оказва се, че филмите с сантиментална история трансформират мисленето ни. Те ни карат – да сме по-страстни или да търсим нещо по-добро? След гледането на сантиментални филми една трета от британците се въодушевяват да са по-страстни и да демонстрират повече любов към половинката си. Това демонстрират резултатите от анкета на уеб страницата за продажба на кино билети Showcase Cinemas.

Любимият сантиментален филм на британците е " Хубава жена ". Тази сантиментална история за актуалната Пепеляшка завладя сърцата на феновете по целия свят още през 1990 година и се трансформира в една от най-популярните сантиментални комедии в историята на киното. Джулия Робъртс добива международна известност точно с този филм. От тогава всички започнаха да я назовават " хубава жена ", а песента " Pretty Woman " стана един от шлагерите на 90-те години.

На второ място в класацията е " Наистина обич ". Следват " Казабланка ", " Нотинг хил ", " Ваканцията ", " Тетрадката ", " P.S. Обичам те ", " Ловци на шаферки ", " Предложението " и " Сватбата на най-хубавия ми другар ".

Почти 10 % от интервюираните признават, че са заимствали сантиментална фраза от филм. Пет % обаче са слагали завършек на връзката си, откакто са гледали любовен филм, с мисълта, че могат да намерят нещо по-добро.

Що се отнася до най-романтичните кино звезди, съгласно интервюираните това са Колин Фърт, Джулия Робъртс, Хю Грант, Леонардо ди Каприо и Сандра Бълок, Кейт Уинслет, Райън Гослинг, Рене Зелуегър, Дженифър Лопес, Матю Макконъхи. /radio1.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР