Интересно и полезно хрумване на актрисата Йоана Буковска набира популярност

...
Интересно и полезно хрумване на актрисата Йоана Буковска набира популярност
Коментари Харесай

Йоана Буковска гони коронавируса с филм

Интересно и потребно скимване на актрисата Йоана Буковска набира известност през последните дни. По мотив началото на новата образователна година и ограниченията, въведени във всички учебни заведения в страната за ограничение разпространяването на ковид, Буковска снима къс учебен филм.

Деветминутното видео се споделя „ Тръгваме на учебно заведение, вирусът - не “. Освен че е създател и режисьор на кино лентата, Йоана играе и ролята на ученичка, партнирайки си с сътрудника Божидар Попчев и дребната Ивайла Бояджиева .

Клипьт демонстрира по какъв начин децата би трябвало да се държат в учебно заведение, с цел да се опазят от болестта. Честото миене на ръце, спазването на строга хигиена при хранене и след посещаване в тоалетна и виновното носене а на маски, са засегнатите тематики.

Театрална кукла с шипове, представляваща опасността от болест, дебне за всеки неверен ход. Учителката пък не стопира да припомня за разпоредбите, които не би трябвало да се заобикалят. „ Това е приключението, на което се посветихме от 6 септември -Съединението, до 22 - Независимостта на България, с цел да използваме свястно гения и труда си дружно с моите другари сътрудници, с цел да бъдем от изгода за децата ни през днешния ден, в стресиращото време, в което се постанова да живеем! “, споделя Йоана.

Причина Буковска да се заеме със снимането на късометражното филмче са децата й. Близнаците на Йоана са във втори клас и стресът от новостите за тях е огромен.

„ Идеята за този дребен филм се роди единствено седмица преди първия образователен ден, когато при диалог с моите деца аз се пробвах да им разясня какви ще са новите правила за държание в учебно заведение във връзка със създалата се вирусна пандемична конюнктура в целия свят “, споделя Йоана за основаването на плана, написа „ България Днес “.

„ С моя брачен партньор осъзнахме, че за всички деца в България това ще е една доста друга година в учебно заведение, и се събрахме с моите сътрудници експерти, с цел да създадем този клип, с вярата да ви бъдем от изгода, без да ставаме ненужно строги. Надявам се, че сме съумели ”, споделя още актрисата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР