Интересно е как нашата изключителна откритост да покажем кабинета си

...
Интересно е как нашата изключителна откритост да покажем кабинета си
Коментари Харесай

Искрен Митев, ПП-ДБ: В нашите редици няма хора от списъка Магнитски, които се правим, че не познаваме

Интересно е по какъв начин нашата изключителна неприкритост да покажем кабинета си преди да пристигна нашият ред се счита за надменност. Нашата програмата, по която имаха опция да дадат противоположна връзка и ГЕРБ, я използваха на идващия ден. Това сподели в ефира на Euronews Bulgaria депутатът от ПП-ДБ Искрен Митев. Човекът, който ръководи 12 години не може да сформира държавно управление, сподели той.
Според мен на идващите избори нашите гласоподаватели не биха подкрепили ГЕРБ. Ние сме партия, която излезе от митинга. Ние в нашите редици нямаме хора от листата " Магнитски ", които се вършим, че не познаваме. Интересно е за какво господин Борисов отхвърля да поддържа втория мандат, когато ще има опция да управлява всеки ден всичко, което се прави в Народното събрание.
Искрен Митев, народен представител от ПП-ДБ

В българската общност доста хора са привикнали да виждат по какъв начин политиците преди избори споделят едно, а след това вършат друго. Ние на вършим по този начин. Ние не можем да подкрепим държавно управление на ГЕРБ. Какво значи експертен кабинет? Той не може да бъде подобен, когато е препоръчан от една политическа мощ. Знаете, че нашата коалиция е построена от политически лица, които са знакови фигури в битката против Борисов. Истината е, че който и да бяхме поставили в този проектокабинет, ГЕРБ отново нямаше да го поддържат, разяснява Митев.
Не знам дали гледахте оплюването на нашата стратегия. Шегичките, които си правеха, че имало нов анекдот, като отидеш в пощата, че ще те преглежда доктор. Те не схващат, че за нас е извънредно огромен компромис като хора, които са в Народното събрание, с цел да се борят с ГЕРБ, даже единствено да си приказваме с тях. Аз не си представям по какъв начин ще получим поддръжка от Възраждане. Не си представям по какъв начин ще получим поддръжка и от Българска социалистическа партия, като виждам позицията на Корнелия Нинова. Те, които предложиха хартиената бюлетина и направиха вероятни едни от най-компрометираните избори в историята, няма какво да чакаме от тях.
Искрен Митев, народен представител от ПП-ДБ

Ако би трябвало, ще създадем още едни избори, и още едни, и още едни, до момента в който имаме късмет за смяна. Това, което аз виждам в социологията рейтинга на Кирил Петков пораства с 10%, безапелационен е Митев.

Моята позиция по случая с атентата против основния прокурор е " опит да се сплашат зайци с пиратка ", заключи той. 

Цялото изявление вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР