Интересно е, че варненци предпочитат един определен пункт за карти,

...
Интересно е, че варненци предпочитат един определен пункт за карти,
Коментари Харесай

Опашки за карти за автобус се вият във Варна

Интересно е, че варненци избират един избран пункт за карти, който се намира на улица " Русе "  

Дълги опашки се извиха пред един от пунктовете за издаване и зареждане на карти за Градския превоз във Варна.

От ранното съботно утро на пункта на ул. " Русе " чакат най-вече възрастни хора, предава Този пункт работи всеки ден от 08:00 - 18:30 ч. и си остава най-предпочитан от потребителите.

Припомняме, че пунктовете за продажба на абонаментни карти за пътешестване с градския превоз във Варна към този момент не издават книжен вид. Всеки консуматор може да си закупи само електронна карта в някой от седемте пункта за продажба на транспортни документи, оповестяват от " Градски превоз " ЕАД.

Закупуването и зареждането на документ за транспорт в публичния превоз на Варна може да се прави всеки работен ден, а картите се издават от дата до дата с годност 30 календарни дни или според от определения интервал - за едномесечен, двумесечен, тримесечен, шестмесечен или едногодишен, показват още от „ Градски превоз “.

Електронният вид на абонаментните карти става наложителен и за пенсионерите, както и за хората с увреждания. Валидността на пластиките се ревизира със специфични устройства от контрольорите в рейсовете. От потребителите се изисква само да покажат документа при поискване.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР