Интересни снимки се появиха през последните няколко дни в Instagram

...
Интересни снимки се появиха през последните няколко дни в Instagram
Коментари Харесай

Галена Навири Големите Си Бомби Пред Малки Деца

Интересни фотоси се появиха през последните няколко дни в Instagram и Фейсбук профилите на Галена, които несъмнено разпалиха любознанието на нейните многочислени почитатели.

По време на лятната си отмора Галена съумя да събере погледите на плажуващите към нея с съвършена визия. Тя показа и много провокативен кадър в обществените мрежи. На него се виждат големите й дини, както и плоския стомах, който е разследване на доста съществени тренировки във фитнес залата и особено направен хранителен режим.

Бомбите на Галена се славят като най-добре направения силиконов бюст измежду фолкпевиците. И тя без зпритеснение го развя на плажа в Турция. Певицата този път избра Тhe Land of Legends в Турция за своята почивка.

Вълшебно място, известно в целия свят, в което всички дребни и пораснали девойки и момчета могат да се почустват като герои от приказките. Звездата на телевизия “Планета ” е тагнала фрагментите от извънредната дестинация с #мамапътува и #onceaponatime, а мненията са изпълнени с похвали и суперлативи за страхотните й визии, написа Блиц.

По всяка възможност това пътешестване е подарък за синовете на певицата, Стефан и Александър, които като всички деца обичат тематичните водни паркове и атракциони. Още повече, че единствено преди дни огромният наследник на изпълнителката беше рожденик и сполучливо приключи образователната година.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР