Интересни случки може да произведе славата. Калин Врачански, който играе

...
Интересни случки може да произведе славата. Калин Врачански, който играе
Коментари Харесай

Калин Врачански няма апартамент и все още живее на квартира, иска семейство, но не и брак

Интересни случки може да създаде славата. Калин Врачански, който играе Борис Донков в новия хитов сериал на Нова тв „ Братя ”, евентуално добре знае това. В края на лятото, когато стартирала рекламата за поредицата по малкия екран, майка му споделила: „ Брат ти се обади. Разказа по какъв начин някакъв негов прочут го питал: „ Какво става с брат ти? Защо сте се скарали? ”.

Очевидно става дума за смешка. Иначе Калин Врачански, който има и сестра, е извънредно непосредствен както с нея, по този начин и с брат си, племенниците и родителите си. Самият той към този момент мисли да се задоми. Само че без брак. Калин, който на 9 юни посрещна 39-ия си рожден ден, не има вяра в официализирането на любовта.

„ Аз съм срещу това. На мнение съм, че двама души могат да са дружно и без такова обвързване. Смятам, че един автограф нищо не носи. А за децата – когато дойдат ”, показа през лятото артистът.

Според последните клюки той има връзка с красивата русокоска Александра, която се занимава с изобразяване. Любопитна детайлност е, че Врачански не споделя всеобщото мнение и по други въпроси. Като да вземем за пример устрема у нас да си притежател на жилище. Актьорът не има и тв приемник – отново по свое предпочитание.
„ Живея на квартира, тъй като съм малко в една друга идеология. Да не слугувам на тези неща. А и във всеки един миг може да си свободен да тръгнеш. Откъде да знам, може в един миг да се окаже по този начин, че няма да пребивавам тук, в България. Може да се наложи поради работа да отида на някакво друго място ”, казвал е Калин Врачански.
До преди пандемията, той влагал средства в пътувания. Другата му пристрастеност са рисковите спортове, от които към този момент съвсем се е отказал, само че не поради новата обстановка. В един миг, колкото и да се опитвал да съчетава това си въодушевление с специалността, артистът се убедил, че не може. С рисковите спортове има много действителен риск от контузии, а Калин не може да си ги разреши. Една контузия би му коствала дълготрайно възобновяване. Затова рисковите спортове от много време са развлечение, към което подхожда много по-внимателно.
Калин Врачански е измежду най-предпочитаните артисти в родните филми и сериали, като става известен с ролята си на Камен Касабов в поредицата „ Стъклен дом ”. Калин, който е израснал в град Роман, постоянно се появява на екран и в реклами, разнообразни акции или пък гласът му звучи в такива. Това не значи, че би трябвало да има тв приемник у дома. До преди пандемията той доста малко се задържал в дома си. Заради натоварения си график, постоянно се налагало да става рано и да се прибира късно, а когато се върне, нямал потребност да гледа телевизия. Така че е разбираемо за какво се усеща необичайно, когато отиде при родителите или пък отседне в хотел поради следващия ангажимент отвън София, и се види на дребния екран. Според сътрудници на Врачански той даже не следи много-много продукциите със свое присъединяване.

„ Щастлив съм, когато работя. Когато ми остане време за дълга отмора, в един миг се чудя какво да върша ”, казвал е Калин. Трудно намира време да се наслаждения на по-дълга отмора или да прекара повече дни с близки и другари, само че въпреки всичко обича работата си толкоз, че доста задължения не са в тежест. Имало интервали, в които би желал най-малко два свободни дни, с цел да се наспи. В същото време толкоз е привикнал със забързания темп, който следва, и работи с такова наслаждение, че когато се случи да има повече свободно време, „ малко е в обстановка: какво става в този момент ”.

Такива смесени страсти Калин Врачански имал по време на карантината. Той спазвал всички ограничения, както в този момент. Изкарал обществената изолираност у дома с приятелката си. „ Изчетох много неща, изгледах много филми – по някакъв метод наваксваш пропуснатото, тъй като преди този момент беше задоволително забързано и много неща се отлагаха. Използвах времето да се пообогатя, човек би трябвало да си сверява часовника ”, споделя Калин Врачански. И въпреки всичко бил благополучен, когато се върнал към работните си задължения, измежду които били и фотосите на сериала „ Братя ” през лятото. С наслада стъпил още веднъж и на театрална сцена. Той постоянно се тормози преди премиера в театъра, киното или малкия екран. Вълнува се по какъв начин ще се оправи, дали ще си свърши работата добре, по какъв начин ще се схване представянето му.

Разбира се, същите страсти владеят и сътрудниците му, а Калин Врачански може да се похвали с доста другари измежду тях. Такова партньорство на театрална сцена или пред камерата му вдъхва убеденост, тъй като, когато играеш с другар, можеш в действителност да разчиташ на него, казвал е той. „ Познаваш го, знаеш, че в случай че сгафиш, може да реагира ”, споделя Калин. Той не изключва и сътрудниците, с които не е чак толкоз непосредствен в персоналния си живот, и постоянно е изтъквал удоволствието и спокойствието да работят дружно, писа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР