Интересни съвети към подчинените си, които искат да посетят Световното

...
Интересни съвети към подчинените си, които искат да посетят Световното
Коментари Харесай

Германия съветва: Ходете на Мондиала без смартфона си

Интересни препоръки към подчинените си, които желаят да посетят Световното състезание в Русия това лято, насочи вътрешното министерство на немската провинция Северен Рейн-Вестфалия. От там им предложиха да не употребяват смарт телефоните си в страната-домакин на шампионата, тъй като може да се стигне до кражба на данни.

Причината е, че има основателни съмнения, че съветските управляващи може да се възползват от предоставената от почитателите информация. От министерството даже приканват чиновниците си да не употребяват по никакъв метод служебните си електронни адреси, тъй като може да бъде проникнато в тях от съветските служби.

Но даже и да не сте държавен чиновник, от Германия предизвестяват да не излагате на непотребен риск персоналните си данни, тъй като в Русия има нараснала възможност те да бъдат откраднати и хакери да имат достъп до персоналните ви сметки.

Според кореспондента на изданието N-TVв страната-домакин на Мондиала, всеки западен публицист или ще бъде подслушван с "бръмбар ", или ще бъде наблюдаван от службите. Както и неговите другари и сътрудници. А безплатният интернет в метрото в Москва е наличен против представянето на персонални данни. Затова по-добре оставете смарт телефона у дома, с цел да сте спокойни.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР