Интересни разсъждения за личността на съветника си Светослав Трайков изказа

...
Интересни разсъждения за личността на съветника си Светослав Трайков изказа
Коментари Харесай

Минеков държи Светослав Трайков да е държавен служител, бил политически шпионин!

Интересни разсъждения за личността на съветника си Светослав Трайков изрече пред БТВ служебният министър на културата Велислав Минеков. Той трябваше да разяснява пъстрата политическа биография на Трайков, както и защитаваните от него прокремълски тези.

„ Биографията му се дължи на политически шпионаж. ( - Какво желаете да кажете?) Че е следил на драго сърце растежа на разнообразни политически фактори “, сподели със смях министърът.

На въпрос на водещата Мария Цънцарова дали държавният пост е бил премия за шпионажа, министърът отвърна:

„ Не, аз го давам награда – не го давам награда. Аз го слагам там с това, което може. Той е извънредно добър експерт. Изключително добър IT експерт, какъвто тук не е имало. Даже в този момент мога да ви го дам на вас е БТВ, работи отлично, ще се уверите “, отговори, към този момент със сериозен звук, Минеков.



„ Да шпионира и нас ли? “, попита водещата, с което провокира нова порция плевел смях.

Минеков изясни, че въпреки и към този момент да не е в борда на НДК, Светослав Трайков продължава да е държавен чиновник и негов консултант в МК.

„ Ще мисля за неговите служби, само че единствено при положение, че имам по-добър от него. Ако го намерите, той е добре пристигнал “, съобщи министърът и след това още веднъж се смя на водещата, която го попита за какво неприкрит последовател на Путин оглавява отдела за европейските стратегии в Министерство на културата.

„ Няма такова нещо, няма, няма, само че обича да нервира. И виждам, че нервира и вас. Той си играе със обществени мрежи, до които аз не се допирам. От една страна е извънредно десен, от друга е извънредно ляв, с цел да види по какъв начин ще реагира публиката. За страдание е допълнително тази игра, предизвестих го. Играта завърши. Ако той беше краен последовател на Путин, той нямаше да е до мен “, увери културният министър на Румен Радев.

После със смях удостовери, че Трайков е бил политически разузнавач и подбудител. „ Такъв е бил, само че към този момент не е. Има качества, които оценявам. Такъв чиновник тук не е имало! “, повтори Минеков.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР