Интересни кадри забелязаха фенове на Дългия в шоуто му по

...
Интересни кадри забелязаха фенове на Дългия в шоуто му по
Коментари Харесай

Слави Трифонов започна да се примирява с провала на ТВ проекта си, опря до bTV

 Интересни фрагменти видяха почитатели на Дългия в шоуто му по личната му кабеларка 7/8 ТВ в сряда вечерта. В деня на кончината на огромния Стефан Данаилов всички малките екрани се втурнаха да излъчват остарели изявленията с именития актьор.

Слави Трифонов, чиято телевизия потегли неотдавна със поръчката да постави " началото на края на bTV “, обаче се оказа беззащитен броени седмици след старта си – наложи се да употребява фрагменти с Ламбо от някогашната си телевизия, които с цел да излъчи, най-вероятно е трябвало да изиска позволение.

Желанието на Дългия да се държи като огромните телевизии по мотив трагичната вест е обяснимо. Но с изключение на изявлението с Ламбо, даже най-закоравелите му почитатели видяха по какъв начин ниското качество на малкия екран изпъква още по-силно на фона на добре осветеното му бивше студио.

Изглежда, че Трифонов е почнал да се помирява с неуспеха на телевизионния си план, откакто опря до такава степен да се унижава да се моли за услуга на фона на всички обиди, които сипе от мрачното си шоу по кабеларката, написа " Хотарена ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР