Интересни кадри забелязаха фенове на Дългия в шоуто му по

...
Интересни кадри забелязаха фенове на Дългия в шоуто му по
Коментари Харесай

Слави пак опря до Би Ти Ви

Интересни фрагменти видяха почитатели на Дългия в шоуто му по личната му кабеларка 7/8 ТВ в сряда вечерта, видя HotArena. 

В деня на кончината на огромния Стефан Данаилов всички малките екрани се втурнаха да излъчват остарели изявленията с именития актьор. Слави Трифонов, чиято телевизия потегли неотдавна със поръчката да постави „ началото на края на Би Ти Ви “, обаче се оказа беззащитен броени седмици след старта си – наложи се да употребява фрагменти с Ламбо от някогашната си телевизия, които с цел да излъчи, най-вероятно е трябвало да изиска позволение.

Желанието на Дългия да се държи като огромните малките екрани във връзка трагичната вест е обяснимо. Но с изключение на изявлението с Ламбо, даже най-закоравелите му почитатели видяха по какъв начин ниското качество на малкия екран изпъква още по-силно на фона на добре осветеното му бивше студио.

Изглежда, че Трифонов е почнал да се помирява с неуспеха на телевизионния си план , откакто опря до такава степен да се унижава да се моли за услуга, на фона на всички обиди, които сипе от мрачното си шоу по кабеларката.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР