Интересни дни предстоят за Ботев (Пловдив) и неговите фенове. Докато

...
Интересни дни предстоят за Ботев (Пловдив) и неговите фенове. Докато
Коментари Харесай

Напрежението срещу Георги Самуилов се покачва

Интересни дни предстоят за Ботев (Пловдив) и неговите почитатели. Докато в тима се готвят за значимия мач с Черно море, който може да им даде късмет за плейоф за място в европесйките шампионати, напрежението сред бултрасите и благодетеля на тима Георги Самуилов се повишава от ден на ден. Че Самуилов е недолюбван от огромна част от " жълто-черните " почитатели, е общоизвестен факт, а като че ли всичко стартира с един загубен край от Локомотив (Пловдив) преди година.

Тогава босът реши да уволни любимеца на " жълто-черната " аудитория Николай Киров, изтъквайки, че Ботев е изпратил две нулеви години. Нещо повече - напрежението се повиши след триумфите на градския противник Локомотив и лакатушенето на Ботев. Във форумите на " канарчетата " ясно се вижда раздразнението им от ръководството на Георги Самуилов и Ангел Палийски и даже към този момент е плануван митинг точно по този мотив.

Пряко финансовият покровител на Ботев е упрекван за слабото показване на тима и свадите към отбора, както и някои недомислени дейности като назначението на задграничен треньор, който се провали ужасяващо откъм резултати и селекция.

Към обвиняванията против Самуилов се прибавя и към момента несъстоялото се довеждане докрай на " Колежа ", който трябваше да носи името " Инса Арена ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР