Интересна ситуация се разигра при посрещането на президента Румен Радев

...
Интересна ситуация се разигра при посрещането на президента Румен Радев
Коментари Харесай

Десислава Радева остави червило на бузата на словенския президент и го избърса с ръка


Интересна обстановка се разигра при посрещането на президента Румен Радев и брачната половинка му Десислава от словенския държавен глава Борут Пахор в Любляна.

Първата двойка на България дойде на публична аудиенция в страната в понеделник, където бе посрещната от Пахор и брачната половинка му.
Десислава Радева целуна по бузите Борут Пахор, само че след секунди видя, че е оставила следи от червило по бузите му и се зае да ги изтрие персонално.

Словенският президент подходи с възприятие за комизъм и разгласява свидетелски фрагменти в формалния си Instagram профил.

Пахор първо качи фотография, на която се вижда по какъв начин Радева го почиства и написа: „ Въпрос – какво прави брачната половинка на българския президент по време на посрещането: А) бие шамар; В) дава благословия; С) изтрива червилото “. След това разгласява видеоклип и даде отговор на въпроса: „ Правилният отговор на въпроса от предходната обява е: брачната половинка на българския президент изтрива следата от целувката си. Таня се пробва да се скрие от камерите “.

ВИДЕО:

https://www.instagram.com/p/Bu39vUVlkLg/

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР