Интересна подробност за съперника на Кубрат Пулев утре рано сутрин

...
Интересна подробност за съперника на Кубрат Пулев утре рано сутрин
Коментари Харесай

Вижте за какво е лежал в затвора съперникът на Кубрат Пулев

Интересна детайлност за противника на Кубрат Пулев на следващия ден рано заран - Райдъл Букър, излезе през вчерашния ден. Всеизвестен факт е, че американецът е лежал 12 години в пандиза в Мичиган поради владеене на опиати. Става дума за кокаин в размер, по-голям от 1 кг. Всъщност дрогата, с която е хванат боксьорът, е цели 18 кг, предава SportLive.

Целта на Букър е била да популяризира този кокаин. Затова и присъдата му е строга - от 12 до 30 години. Според закона на Мичиган, Букър не може да изиска условно освобождение, до момента в който не е излежал най-малко 12 години от присъдата си. Което той и прави. Боксьорът влиза в пандиза през 2005 година и лежи до 2017 година

Американецът споделя, че прекарва дните си зад решетките в тренировки, гледайки телевизия или четейки за правната система. Той се пробва да избегне проблеми с другите пандизчии. Преди да влезе в пандиза, Букър е в серия от 19 следващи победи, само че тогава губи за първи път. Това се случва в мача против Джеймс Туни през 2004 година.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР