Интересна оферта дойде от лагера на последния съперник на Кубрат

...
Интересна оферта дойде от лагера на последния съперник на Кубрат
Коментари Харесай

Оферта към Пулеви: Реванш с Дину в София, съперник и за Тервел

Интересна оферта пристигна от лагера на последния противник на Кубрат Пулев на професионалния кръг - Богдан Дину. Промоутърите на румънеца оферират на българина да провеждат нов мач сред двамата в София, като ще обезпечат и противник на по-малкия брат Пулев - Тервел.

Тази оферта идва единствено часове преди чуването на двамата боксьори пред Атлетическата комисия на щата Калифорния. Пред нея Дину се оплака от непозволени удари от страна на Кобрата, които са довели до нокаута му и желае отменяне на дуела.

Ако настояването му бъде почетено, в което в лагера на румънеца са уверени, те са подготвени да приложат офертата към лагера на българина. А залогът си остава същият, както и в първия мач - статутът на наложителен кандидат за международната купа на IBF.

"Готови сме с оферта към Пулеви. Дори за по-малкия брат Тервел сме подготвили конкурент. Това е Цезар Журатони. Той имаше слаб интервал, само че тази година се върна по-силен от всеки път и желаеме да го включим в борба за континентална или интерконтинентална купа. "

"Ако не желаят пердах с него, можем да предложим и Даниел Буциуц, както и други класни състезатели. Готови сме да създадем страхотна церемония в София, в която съм уверен, че Дину ще е крайният победител над Пулев. Богдан може да го бие във всяка точка на земното кълбо ", съобщи промоутърът на румънския боксьор Сорин Флоря.

"Нямам самообладание да си отмъстя на Пулев. Той с нищо не е по-добър от мен, с безусловно нищо. Готов съм да го удрям даже в дома му, за мен това не е проблем ", показа с убеденост и Богдан Дину пред медиите в родината си.

Кобрата против Суши и Дину: Епизод съдбоносен!

Андреа се готви за срещата със Суши с следващата секси фотография

Скандал: Комисията в Съединени американски щати е очевидно пристрастна против Пулев

Джени Суши желае повече от половин милион от Кобрата

Джени Суши изригна против злобарите с необразован пост

Андреа е суперважна за победа на Кобрата, българи го пазят с петиция
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР