Интересна новина долетя от Нидерландия. Един от традиционните клубове в

...
Интересна новина долетя от Нидерландия. Един от традиционните клубове в
Коментари Харесай

Елитен нидерландски тим се прицели в червен национал

Интересна вест долетя от Нидерландия. Един от обичайните клубове в Ередивизие - Утрехт, следи обстановката с футболиста на ЦСКА Томас Лам. " Червено-белите " се надяват на евроучастие през идващия сезон, като все още заемат 7-ото място, и стягат селекция от по-опитни играчи, които към този момент са играли в Европа.

Макар и финландски национал, Томас Лам е роден в Амстердам. Неговият татко е нидерландец, а майка му е от северната страна. Лам е младеж на A3 Алкмаар, само че най-вече време прекарва в Цволе. Играл е още за Твенте. 28-годишният футболист е с плаващ статут в ЦСКА. Той не е корав титуляр, като в последно време Стойчо Младенов избира за сътрудник на капитана Юрген Матай Мено Кох. Лам обаче играе във всеки мач, като с изключение на като централен защитник, работи и като вътрешен халф, отбелязва " Мач Телеграф ".

Финландският национал има контракт с " алените " до 2023 година, като негов представител е не какъв да е, а Мино Райола.
 Отбори от Англия и Франция наблюдават звезди на ЦСКА
Отбори от Англия и Франция наблюдават звезди на ЦСКА

Има сериозен интерес към Георги йомов, Иван Турицов и Жорди Кайседо

" С Мино съм от 16-годишен. С него подписвах първия си контракт с A3 Алкмаар. След като татко ми умря, той се трансформира в мощната фигура до мен. Подкрепял ме е и в положителните, и в неприятните моменти. С него приказваме освен за футбол, само че и за всичко в живота. Той е най-хубавият сътрудник, който можете да имате. А и също по този начин е доста добър човек ", сподели преди време Лам.

Освен, че Утрехт изявява предпочитание да притегли Лам, има и още една причина самият футболист да желае да се завърне в родината си. Той, дружно със своя орат, въртят фамилен хотел в Амстердам. Така че е разумно поливалентният състезател да желае да е по-близо до своето семейство, а и до своя бизнес. Въпросният хотел е негово владеене от няколко години.

" След подготовка отивах да оказвам помощ на брат ми. Боядисвах стени, ревизирах резервации, учех се на счетоводство. Гледах от майка ми, която дружно с татко ми имаше хотел. В бъдеще с брат ми мислим да разтеглим бизнеса си и да създадем верига хотели ", разкрива в свое изявление Лам.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР