Интересна класация за това кои зодиакални знаци са експерти в

...
Интересна класация за това кои зодиакални знаци са експерти в
Коментари Харесай

Експерти в изневерите! Тези зодии ще ви мамят години наред

Интересна ранглиста за това кои зодиакални знаци са специалисти в изневеряването и кои не могат да прикрият прегрешението си

 Изневярата от дълго време не е тематика табу, а даже в противен случай - наклонността в последните години е, че тя се трансформира все по-открита и от ден на ден хора приказват за нея.

Астролозите за нас са подготвили забавна ранглиста за това кои зодиакални знаци са специалисти в изневеряването и кои не могат да прикрият прегрешението си, написа Actualno.com.

 Открийте своята зодия и вижте към кои принадлежите вие:

Овен

За вас изневярата не е нищо повече от едно забавление. Но както и да я приемате - в никакъв случай няма да си признаете виновността, а даже в противен случай - ще я прехвърлите на своята половинка.

Телец

Ако Телец ви изневери - знайте, че не ви обича към този момент. Щом сте достигнали до тази степен да потъпкате моралните си граници - значи в действителност обичате този човек.

Близнаци

Близнаците нормално са от личностите, които не могат да бъдат в моногамна връзка. За тях не съставлява терзание даже да флиртуват намерено с близки хора.

Рак

Ракът просто няма да удържи на напрежението да крие такава сериозна загадка. Те ще бъдат хванати от колегата си на мига. Единствено ще съжаляват, че са ви предизвикали болежка.

Лъв

Лъвовете, обратно на предстоящото, в действителност не обичат изневерите и да се забъркват в толкоз дълбоки интриги и драми. Те нямат сила по тази причина и в действителност това е основната причина да запазят лоялността си.

Дева

Девите са измежду най-изкусните лъжци, тъй че надали ще можете да ги хванете в невярност или какъвто и да е различен тип машинация. Партньорът им даже няма да заподозре.

Везни

Още едни майстори на изневярата - Везните обичат да играят игрички и да манипулират половинките си. Но рано или късно дейностите им се връщат като бумеранг към тях.

Скорпион

Скорпионите са измежду най-лоялните знаци и попаднат ли във връзка, е съвсем немислимо да изневерят. Обратното обаче - те са повода хора от други зодии да изневеряват на половинките си.

Стрелец

Стрелците също са огромни авантюристи и флиртаджии. Лесно се отегчават и бързо могат да заменят актуалната си половинка с друга.

Козирог

Когато един Козирог изневерява, то той отдава единствено тялото си, няма никаква прочувствена обязаност с другия обект. Ако бъде заловен, ще се извинява по всевъзможен метод, тъй като в реалност обича половинката си.

Водолей

Водолеите изневеряват поради любознанието си - те обичат новостите и непознатото и това за тях е една нова опция да разширят кръгозора и опита си.

Риби

Последни, само че все по този начин положителни в изневерите - надали в миналото ще заподозрете Рибите в прелюбодейство, даже те да го вършат години наред.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР