Интересна дискусия се води в социалните мрежи, а именно –

...
Интересна дискусия се води в социалните мрежи, а именно –
Коментари Харесай

Изисканите дами, живеещи на село ли се грижат по-добре за тялото си?

Интересна полемика се води в обществените мрежи, а точно – изисканите дами, които живеят на село, или градските дами…

Вие по какъв начин мислите? Ние, екипът на NaSelo.net изрично считаме, че дамите, които живеят в крайградски села, в села, намиращи се към огромните градове са надалеч по-добре поддържани, в сравнение с тези, които живеят в градовете.

Естествено, това го считаме на база на доста отзиви и мнения.

Без значение, дали сте дама, живееща на село, или градска такава, то едно е значимо да знаете, че онлайн има забавен план, в който са събрани на едно място салони за хубост. Това е план Салоните БГ.

Нека се върнем на дамите от село и тези от града. Истината е, че дамите от село имат повече персонално време. Живеят по-спокойно, на чист въздух, а това си проличава и от външния тип. Когато една дама, която има първокласна къща на село, реши да се припече на слънце, тя вади шезлонг, облича банския костюм и никой не може да я спре. При това в домашни условия. Така се хваща съвършен загар.

Това е единствено образец.

Градската среда замърсява съществено кожата, а дамите с по-нежна кожа, наложително би трябвало да употребяват мощни артикули, които да подхранват изтощената кожа от всекидневието. На село нещата са малко по-различни. Естествено, без грим и козметика – мъчно, само че не се постанова несъразмерното й прилагане.

Нека обобщим. Животът на село е спокоен, пълностоен, положителен. Сами сте виждали познати, близки, които от нерви са набръчкани задачите. Съгласете се с нас, че тежкото всекидневие води до неприятно богатство на кожата, на цялото тяло, както вътрешно, по този начин и външно.

Е, имаме вяра, че откакто прочетете тази публикация, съществено ще се замислите, дали да не мигрирате в някое крайградско селце.

Нашият съвет е да не бъдете притеснителни, а да действате самоуверено. Струва си, струва си и това ще го видите във времето.

Източник: naselo.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР