Интересна дискусия по вечната варненска тема за спирките на градския

...
Интересна дискусия по вечната варненска тема за спирките на градския
Коментари Харесай

Варненци се вълнуват и не вярват: Мият спирките!

Интересна полемика по безконечната варненска тематика за спирките на градския превоз се развихри в групата „ Забелязано във Варна ” във Facebook. Поводът е споделена фотография на измиване на един от заслоните в центъра.



„ Миене на спирка във Варна, аз най-малко виждам за първи път ”, това написа авторката на фрагмента Петя Цекова, която незабавно събра доста реакции и мнения.

Звучи леко комично, само че очевидно спирките не са мити толкоз от дълго време, че на някои варненци просто не им се има вяра. Едни разясняват, че се мият единствено рекламните пана, други обаче ги опровергават. Естествено не липсват и отзиви, че това се прави поради изборите.

Типично по варненски, някои недоволстват, че такава „ екстра ” получават единствено спирките в центъра, а в кварталите няма нищо сходно. Дали това е по този начин или не, е противоречиво.

Факт е обаче, че по същото време в групата се появи и друга обява, която демонстрира, че някои варненски спирки има потребност от повече от миене. Милена Еден сподели спирка на бул. „ Левски ” на която осведомително табло не работи, а кошчето зее разрушено.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР