Интересен тест: Погледнете тези четири карти и оставете подсъзнанието си

...
Интересен тест: Погледнете тези четири карти и оставете подсъзнанието си
Коментари Харесай

Интересен тест: получете послание за мир и хармония в живота си!

Интересен тест: Погледнете тези четири карти и оставете подсъзнанието си да избере тази, която ви притегля най-вече, тя носи особено обръщение, което ще внесе мир и естетика в живота ви.

Номер 1 – карта на насладата и вярата
Тази карта споделя, че живеете в дни на смяна. Всичко, което ви се е случило до момента, се е случило, тъй като е трябвало да се учите, да растете и да бъдете мощни.

Сега е моментът да повярвате, че най-хубавото занапред следва и да живеете живота с вяра. Сега е моментът да блеснете и да извършите невъзможното, да вършиме неща, които постоянно сте желали да вършиме, само че в никакъв случай не сте имали смелостта да опитате.

Време е да се върнете към тези фантазии и да сте смели, тъй като Вселената постоянно работи в интерес на тези, които се пробват да реализират най-големите си стремежи. Живейте всеки ден с наслада и позитивни усеща.

Номер 2 – карта на мира
Тази карта ще ви подсети, че може да не сте виновни за всичко, което се случва в живота ви, само че вие сте виновни за отношението, което имате към нещата, които се случват. Гневът и отмъщението в никакъв случай не са добър избор.

Вие сте мъдри и контролирате живота си, решенията и реакциите си. Научете се да се справяте с гнева с обич, а с ината с положителни причини и ще видите по какъв начин дните ви автоматизирано ще станат по-щастливи и отношението ви към живота и хората ще се усъвършенства и ще привлечете благоденствие и обич.

Бъдете спокойни, не позволявайте на хората да ви въвличат в стихии, по-добре ги привлечете към мир.

Номер 3 – карта на честността и отговорността
Тази карта ще ви накара да се запитате дали в последно време давате всичко от себе си. Какво вършиме през днешния ден, с цел да ви води бъдещето там, където желаете да бъдете? Какво можете да извършите в живота си, с цел да бъдете най-хубавата версия на себе си?

Вие сте човек, който прави прелестни неща. Вашата орис и животът ви са във вашите ръце. Поради тази причина дефинирайте задачите си, изпълнете се със мощ, обич и храброст и продължете да постигате фантазиите си, тъй като когато знаете какво желаете, постоянно ще намерите метод да го постигнете.

Бъдете мощни и постоянно давайте всичко от себе си.

Номер 4 – карта на фантазията и новите благоприятни условия
Тази карта ви кани да погледнете на себе си с нови очи, с очите на любопитно дете, което е ненадейно от полета на пеперудите или синьото небе. Обикновено бързате през живота, не виждате прелестните неща, които се случват всеки ден и не забелязвате известията, изпратени до вас от Вселената.

Творческата мощ на Вселената желае най-хубавото за вас и постоянно ви изпраща известия на финия си език. Пред вас ще се появят нови благоприятни условия, само че единствено в случай че го разрешите.

Време е да започнете да забелязвате знаците, тъй като животът не стопира да ви приказва и постоянно ви води по най-хубавия път.

Вижте още: Питка с заряд: трябват ви няколко яйца и парче сирене

Споделете този забавен тест с приятелите си!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР