Интересен проект на сдружение “Непознатите стартира в близост до Варна.

...
Интересен проект на сдружение “Непознатите стартира в близост до Варна.
Коментари Харесай

Организират безплатна туристическа обиколка за младежи край Варна

Интересен план на съдружие “Непознатите ” започва наоколо до Варна. С партньорството на естествен парк “Златни пясъци ” са проведени няколко събития за разпространение на културно-историческото завещание и спортa измежду природата, оповестяват уредниците за Moreto.net.

Първото събитие се организира на 30 август. За второто събитие на 8 септември може да се обадите на тел.: 0888922262 (Галин Димитров) или да заявите присъединяване на [email protected].

Събитието е изцяло гратис.

В плана са включени няколко събития с туристически обиколки. Има планувана богата стратегия за запознаване с историята на Аладжа манастир и естествен парк “Златни пясъци ”.

Включени са полемики и форми за неофициално образование на младежи. Как да се ориентирате в гората, по какъв начин да разпознавате дървесните типове, по какъв начин да черпите сила от тях, по какъв начин наподобяват горските жители и кое е типичното за тях.

Провежда се сказка за историята на Аладжа манастир и неговата културна значителност за район, както и за историята на естествения парк и битката за неговото опазване.

Голяма част от младежите през последните 10 години показват като главен проблем за отсъствието на самодейност от тяхна страна, това, че те не са наясно от къде да стартират, с цел да провеждат и привлекат съидейници за тяхна активност, развлечение, план или концепция.

Основната цел на плана е посредством спортни туристически преходи и информация за културните и други обекти да се сътвори интерес на младежите към спорта, природата и културно-историческото завещание.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР