Интересен предизборен дебат се разрази между кандидати от гражданската квота

...
Интересен предизборен дебат се разрази между кандидати от гражданската квота
Коментари Харесай

Горещ предизборен дебат по bTV: Прехвърчаха искри между ГЕРБ и БСП

Интересен избирателен спор се развихри сред претенденти от гражданската квота на няколко партии. В конфликт влизоха претендентите от цивилен квоти Радомир Чолаков ГЕРБ, Явор Божанков Българска социалистическа партия, Николай Събев - " Продължаваме промяната ", Елисавета Белобрадова – “Демократична България ”.

Кандидат-депутатите спориха по няколко тематики.

Кризите, които заплашват България

Според Радомир Чолаков от ГЕРБ най –голямата рецесия, от която зависят всички останали, е политическата. Той съобщи, че в последните два Народното събрание е имало обиди, които би трябвало да се загърбят в идващия.

Той видя проблем и в служебното държавно управление.

„ Следващият огромен проблем е служебното държавно управление и президентската република, в която живеем към този момент 6 месеца Много хора желаят президентска република, видяхте я, доста хора желаеха служебно държавно управление, видяхте го, то няма водачество “, разяснява той.

Явор Божанков от Българска социалистическа партия му отговори, че няма по какъв начин за 2-3 месеца да се оправят 12 години ръководство от ГЕРБ

„ Важно е да се одобри бюджет, който да подсигурява смяна на данъчната политика във връзка с енергоносителите, нещо, което Испания и прилежащи страни направиха. И това дава своя резултат, а в България сходна мярка закъснява “, добави той.

Според Елисавета Белобрадова от Демократична България няма изгорени мостове, само че би трябвало да се заложи и на лица с изключение на на правила при създаване на възможни съдружни съглашения.

„ Не е значимо единствено правилата при създаване на идващите съдружни съглашения, а лицата, значимо е да се знае кои са лицата, които ще показват политическите правила ", добави тя.

Според Николай Събев от " Продължаваме промяната " има рецесия в икономическия бранш.

" Икономическа рецесия има, общественият бранш е на феодално равнище, а частният - в 21 век. Феодалите са тези, които последните 30 години имаха и сътвориха феодални връзки. Може да разделяме годините на по 10 и 18, би трябвало да забележим кое ни докара дотук “, разяснява той.

Цената на тока
 Бивш народен представител от Българска социалистическа партия уточни връзките сред Борислав Михайлов, Движение за права и свободи, Делта гард и Велико Търново Бивш народен представител от Българска социалистическа партия уточни връзките сред Борислав Михайлов, Движение за права и свободи, Делта гард и Велико Търново
" За кмета на В. Търново – Даниел Панов, политиката, футбола и всичко останало. Панов е в изпълкома на Боби Михайлов в БФС. Камен...

Явор Божанков дефинира проблемите, с които се сблъскваме през днешния ден в региона на електрическата енергия разследване от ръководството на ГЕРБ, тъй като не са намерили решение.

„ Ситуацията е невиждана в цяла Европа. Един длъжностен кабинет не може да направи промяна и министрите го обявиха. Трябва постоянен кабинет, данъчна политика, либерализацията на пазара не бе направена вярно и виждаме в този момент, че едни хора спекулират, като продават сила в това число и в непознати страни, преди българският пазар да е задоволен “, сподели той.

Чолаков от ГЕРБ отговори, че държавните управления на ГЕРБ за 12 години са единствените, които ще оставят повече на България, в сравнение с са заварили.

" Нелепи са рецензиите, мантрите за неприятните пътища ги чуваме последните месеци. Хората пътуват и виждат положението през 2009 година и в този момент. ГЕРБ остави повече, в сравнение с завари “, добави той.

А Божанков повдигна тематиката за това, че нямаме своя нуклеарна мощ построена по времето на ГЕРБ, на което Чолаков отговори, че Българска социалистическа партия има специалисти, които лобират по избрани тематики.
 Заркова: Гледам предизборните диспути и си представям политиците като кучета с изплезен език в краката на господар Заркова: Гледам предизборните диспути и си представям политиците като кучета с изплезен език в краката на господар
" Имам привидение, което ми пречи да се развличам с предизборните диспути по малките екрани ", разкрива журналистката Анна Заркова във Facebook...

„ Не можем да кажем, че сегашната политика е ориентирана отрицателно към крайния консуматор и към семействата, бизнесът е главната част, която устоя страната и е обикновено да имаме съчувствие към него. Интерконекторът с Гърция е значимо да се приключи, с цел да имаме достъп до на ниска цена газ. ГЕРБ оставя отговорности към пътна инфраструктура “, сподели Белобрадова.

Според Събев от Политическа партия би трябвало да приказваме за бъдещето, а пътищата са неприятни, тъй като самият той всеки ден пътува по тях и ги е виждал.

Бизнесът и решеният в негова изгода, за това се разгласи кандидат-депутатът от Политическа партия.

„ Частният бизнес е в 21 в., имаме съумели частни бизнесмени. Трябва да спрем кражбите, оттова се появяват пари и съм уверен, че Българска социалистическа партия ще ни поддържат и че ще дойдат повече пари и да подкрепим хората в беднотия и потребност. Поставяме закона преди всичко и никой да не е над закона и Демократична България ще застанат до нас, и Българска социалистическа партия ще ги одобряват като принцип и имам вяра, че ще дойдат вложители “, съобщи Николай Събев от Политическа партия.

Белобрадова от „ Деократична България “ изясни, че трябват лица с безупречна известност.
 Ако би трябвало Бойко Борисов персонално щеше да изтегли заседналия транспортен съд Вера Су Ако би трябвало Бойко Борисов персонално щеше да изтегли заседналия транспортен съд Вера Су
Управлението на България е тежък физически труд. Ако би трябвало Бойко Борисов персонално щеше да изтегли заседналия транспортен съд Вера Су. Това съобщи Р...

„ На правила сме подготвени и на ясно написани правила, Демократична България желае постоянно ясно декларирани правила и задължения и бистрота и лицата, които ще изпълнят разпоредбите и уговорките, които ще изпълнят. В предишното Народно събрание като че ли нямаше значение кого слагаме, значимото е, че имаме една декларация на един лист. Управлението значи доста в детайли разписване на всичко, което би трябвало да бъде свършено и в детайли установяване на хора с безупречна известност и с експертиза в рамките, на това което се случва “, сподели тя.

Кръстосан огън

Кандидат-депутатите си задаваха въпроси в региона на бизнеса, абсурда " Мата Хари ", здравната и просветителна промяна, както и съдружни планове, дали ще има такива

Участниците в дебатите ще бъдат определяни съгласно социологическите данни на организациите, с които bTV си партнира. А участниците ще разполагат с тъкмо несъмнено време за отговори, което ще отброяваме с таймер, равно за всички, и правилник, избран от bTV.

Тази неделя поканихме претенденти от гражданската квота на първите четири политически сили съгласно последното проучване на " Алфа Рисърч ", направено сред 4 и 10 октомври със лични средства, измежду 1123 пълнолетни жители. Информацията е събрана посредством директно стандартизирано изявление с таблети, по домовете на интервюираните. Според изследването, в идващия парламент влизат: ГЕРБ-СДС, Българска социалистическа партия, " Продължаваме промяната ", " Демократична България ", " ИТН " и Движение за права и свободи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР