Интересен портрет на необлечена жена крие в хола си примата

...
Интересен портрет на необлечена жена крие в хола си примата
Коментари Харесай

Лили Иванова крие скандален портрет в хола си

 Интересен портрет на необлечена жена крие в хола си примата Лили Иванова. Певицата реши да се похвали преди ден с признателен букет във връзка последния й концерт за юбилея на Германо-Българска индустриално-търговска камара, само че провокира същинска нервност в обществените мрежи.

Далеч по-любопитен за феновете й се видя портрет на необлечена жена, който примата е подпряла на една от стените на жилището си. При това, певицата несъмнено се е постарала да скрие лицето на него.

Веднага заваляха мнения, че дамата може би е самата певица. Изпълнителката не крие, че има един подобен портрет, а също така се шушука, че има и втори.

Върху картината пада и част от завесата, която легендата е дръпнала, с цел да не я следят любопитни съседи от отсрещната кооперация. Всичко това единствено възпламени още повече любознанието на феновете й, написа " Телеграф ".

До момента Лили има два свои портрета без облекла. Първият и максимален е на Стоян Илиев, който самичък й предложил да я нарисува съблечена. Лили приела, само че при изискване, че ще я покаже по-млада.

След като се разбрали, тя му изпратила остарели фотоси и той я нарисувал върху платното. Лили обаче не се харесала и Илиев рисува нов портрет върху остарелия, на който я изобразява като фея.

През 2012 година съветска телевизия снима филм за българската прима, а пред камерите примата споделя, че има гол портрет и от Никола Манев. Но на него не е театралничила, а майсторът я нарисувал по фикция.

" Глупости на търкалета. Манев е рисувал Лили един път, по памет. Фигурка някаква ", коментира Стоян Илиев, афектиран, че са приписали неговата картина на сътрудника му.

Спецовете са безапелационни, че портретът зад букета не е нито на един от двамата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР