Интересът за ваксиниране срещу сред масовия българин е драстично малък

...
Интересът за ваксиниране срещу сред масовия българин е драстично малък
Коментари Харесай

Много от списъците за ваксиниране на личните лекари са празни

Интересът за имунизиране против измежду „ всеобщия българин ” е фрапантно дребен все още, сподели инспекция на в. „ ”. Той се обрисува да е много по-нисък по отношение на медиците и учителите, включени в първите две етапи на ваксинирането, въпреки и те да не демонстрираха изключително предпочитание.
Вероятно ниският интерес е една от аргументите властта да не наподобява толкоз обезпокоена за логистиката при идните имунизации макар многото неясноти, които не престават да стоят на дневен ред.
В момента персоналните лекари вършат описи с хората, които не попадат в първите три стадия на имунизацията, само че желаят да се включат. Именно с тях - в кабинетите на джипитата, до към 5 март ще започва така наречен всеобщо имунизиране.
Но описите са съвсем празни, някои практики непосредствено записват нулев интерес. Имената на искащите би трябвало да бъдат предадени в съответната РЗИ до понеделник, т.е. ситуацията едва ли ще се промени фрапантно в идващите дни. Все отново описите не са дефинитивни и ще могат да се допълват непрекъснато.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР