Интересът на президента на РС Македония към историята е похвален.

...
Интересът на президента на РС Македония към историята е похвален.
Коментари Харесай

Радев: Политиците в РСМ дължат на гражданите си истината за тяхната собствена история

Интересът на президента на районен съд Македония към историята е окуражителен. Но един път деклариран, той би трябвало да се опира на историческата истина. И политиците в нашата съседка дължат на личните си жители истината за тяхната лична история, която е в десетилетна обвивка от операции и фалшификации, съобщи пред журналисти президентът Румен Радеw

Държавният глава акцентира, че политиците в РСМ дължат на народа си истината за еврейския въпрос, за гоненията и репресиите над македонските българи в продължение на десетилетия. " Аз имам вяра, че бъдещето на РСМ, тяхното европейско бъдеще изисква двустранните връзки с България да бъдат освободени от идеологемите на тоталитаризма, с цел да можем ние да имаме един същински пълностоен разговор и съгласуваност сред нашите страни ", означи той и добави, че всички ще спечелим от това.

Радев съобщи, че чака подхванатите от служебното държавно управление дейности за щателни инспекции за определяне на нелоялни търговски практики и нарушавания за качеството на храните, за повече информация за ценообразуването, ще доведат до изсветляване и нормализация на пазара. " Цялата събрана информация ще бъде предадена на Комисията за защита на конкуренцията, само че с цел да имат резултат ограниченията, каквито и да са те, би трябвало да имаме нещо, което досега не е създадено в България. Трябва да имаме една всеобхватна осведомителна система, която да наблюдава храните и тяхното ценообразуване ", счита президентът.

Радев добави, че сега служебното държавно управление работи интензивно за такава система и съгласно президента нейното създаване ще даде резултат.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР