Интересът на ПАОК към двама от играчите на Левски се

...
Интересът на ПАОК към двама от играчите на Левски се
Коментари Харесай

Интересът на ПАОК е сериозен, представители на гърците идват у нас за Уелтън и Кордоба

Интересът на ПАОК към двама от играчите на Левски се ускорява, настояват медиите в Гърция. Както е известно, сините отстраниха гърците във втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите след 2:0 на " Георги Аспарухов " и 1:1 на " Тумба ". Още след първия дуел в София пък се появиха информации, че централният бранител Хосе Кордоба и фланговият нападател Велтон са влезнали в радара на двуглавите орли.

" ПАОК гледа сладко към играчите на Левски Велтон и Кордоба " е заглавието на sportsroom.gr за публикация за двамата. Клубът хареса двамата в мачовете от Лигата на конференциите и ще стартира да ги " гледа под микроскоп ". Почистването на съблекалнята на ПАОК и измененията по тима ще продължат. Това обаче не значи, че прехвърляния ще бъдат осъществени незабавно.

Тимът от " Тумба " се нуждае от избухлив флангови състезател. А място за бранител може да се отвори при продажба на албанеца Михай Енеа ", написа в материала. В него се добавя, че назначеният неотдавна в скаутския отдел Фернандо Матос към този момент се е заел със задачата да гледа набелязани играчи, като обиколката му е почнала с дуела от португалското състезание Рио Аве - Визела.
 Левски победи Пирин с 1:0 в мач от efbet Лига
Левски се потруди много за победа над Пирин

Роналдо вкара единствения гол
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР