Интересът на над 2 милиона зрители предизвика стартът на риалити

...
Интересът на над 2 милиона зрители предизвика стартът на риалити
Коментари Харесай

Нови предизвикателства в „Един за друг“ тази събота и неделя по NOVA

Интересът на над 2 милиона фенове провокира стартът на риалити формата „ Един за различен “ през миналия уикенд. Тази събота и неделя в 20.00 ч. по NOVA двойките ще преминат през нови вълнуващи тествания, които ще тестват силата на връзките им.

Всички участници се впуснаха с огромен оптимизъм в приключението „ Един за различен “, като за начало дамите залагаха дали сътрудниците им ще се оправят сполучливо с първата задача. Дванайсетте двойки имаха опцията да потвърдят какъв брой добре се познават, а мъжете да опровергаят мита, че мъчно се оправят с вършенето на две или повече неща по едно и също време. Зрителите станаха очевидци на доста комични обстановки, до които се стигна в желанието на мъжете бързо да наредят пъзелите с лика на партньорките си, отговаряйки на видимо лесни въпроси за техните половинки.

От всички с сложната задача съумяха да се оправят единствено две двойки – Искра (32) и Йордан (27) от Лондон и Ивелина (33) и Святослав (39) от с. Калековец. Те заложиха, а по-късно и завоюваха, респективно 2250 лева и 2500 лева Тази победа ще даде преднина за техните половинки, които би трябвало да преценяват дали дамите им ще се оправят с новото тестване.

„ Един за различен “ ще предложи доста забавни и постоянно комични обстановки , които ще тестват освен какъв брой добре се познават двойките и могат ли да разчитат един на различен, само че и тяхната физическа и психическа устойчивост. Още тази събота в ролята на залагащи влизат мъжете, а дамите ще се изправят пред смело предизвикателство, което мнозина биха отказали, без значение от залога.

Какво ще се наложи да вършат дамите и по какъв начин ще се показват, не пропускайте да разберете тази събота, 29 февруари, в 20.00 ч. по NOVA! Повече информация за

„ Един за различен “ ще откриете във, както и на предаването.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР