Интересът на ДПС е България да бъде представена пред европейските

...
Интересът на ДПС е България да бъде представена пред европейските
Коментари Харесай

Андрей Новаков с подробности за инцидентите пред сградата на БНТ в петък

Интересът на Движение за права и свободи е България да бъде показана пред европейските институции по един заслужен метод. Ние не хвърляме тиня по България.

Това сподели във връзка с резолюцията против България евродепутатът от АЛДЕ/ДПС Илхан Кючук в предаването "Беновска пита " по Канал 3. Ролята на Движение за права и свободи беше градивна. На базата на целия разбор, ние се въздържахме от гласоподаване, добави той.

Кючук сподели още, че е имало позитивни моменти в резолюцията, те са част от фундамента на Движение за права и свободи. От друга страна има доста неща, които не са точни, за разлика от отчета на Европейска комисия, който е в действителност прецизен и обстоен. По този отчет би трябвало да стартира разговор. "За резолюцията - не отхвърлям правото на самоопределиние на хората. България има законодателство, което споделя какви са връзките в фамилията, само че това не отхвърля самоопределението. Дискусията беше провокирана от Радан Кънев и Елена Йончева. "

В студиото беше и евродепутатът, който беше пресрещнат от протестиращи пред постройката на Българска национална телевизия в петък след предаването "Панорама ". "Влязох през централния вход, през него излязох. Имах изцяло ясното схващане какво ще се случи. Имах желание да разговорям с хората. С някои от тях разговарях, с други разговорът не беше вероятен. ", разкри той.

Той беше предпазен от сътрудника си от Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки. Той беше много краен в изрече си, като акцентира, че достойните хора не хвърлят храна. Джамбазки беше засегнат от обстоятелството, че навалица гони самичък човек поради мнението му и назова това срам. "Тези, които провеждат сходно дебелоочие, най-вече плачат. Когато се съберат стават смели и в тъмното стартират да хвърлят предмети по хората. Трепетно чакам покана в "Панорама ", с цел да покажа различен тип посрещане на посрещачите. "

Джамбазки продължи: "Когато сееш вятър, ще пожънеш стихии. Още по-позорно е, че тези хора нападнаха по същия метод Даниела Дариткова. Те бъркат в контакта, до момента в който ги удари тока. От един метър целят с яйца по главата, тъй като някой е на друго мнение. "
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР