Интересът към творчеството и сценичните изяви на габровското тарикатче Кристиян

...
Интересът към творчеството и сценичните изяви на габровското тарикатче Кристиян
Коментари Харесай

КРАЙ и с Криско! 50 човека го освиркат в Пловдив, дискотеки масово анулират участията му!

Интересът към творчеството и театралните изяви на габровското тарикатче Кристиян Тилев – прочут като Криско към този момент е еднакъв на нула, шушукат в музикалните среди. Това сподели и последното присъединяване на любимеца на невръстните тийнейджърки в пловдивски клуб.

„ Въпреки масираната реклама, която анонсира присъединяване на Криско,  в дискотеката се събраха към 50-ина души. Скучния репертоар, пеенето на плейбек изнервиха рехавата аудитория, която в края на „ концерта “ изпрати рапърчето с подсвирквания и подигравателни намеци “, споделя свидетел на резила и падението на изпълнителя.

В последните месеци Криско се оплаква от липса на участия. Собствениците на клубовете не желаят да рискуват и да изплатят хонорар от 5000 лв., който посмъртно не могат да избият по-късно. Някои от тях са подготвени да платят наказателна клауза на Криско, само че да анулират към този момент плануваните му участия.

В отчаянието си 170-сантиметровият артист опита да върне интереса към личната си личност и направи дует със Слави, който го закопа още повече. По едно време се заприказва, че Тилев в  съдружничество с фолк артиста Константин и режисьора Кирил Киров – Кико,  създават нов лейбъл, който ще продуцира новоизгряващи и към този момент потвърдени реализатори от лекия род. Оказа се, че и това начинание е цялостен неуспех, просто тъй като нямало искащи да рискуват с Криско и сие.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР