Интересът към Антъни Джошуа отново е много голям, след като

...
Интересът към Антъни Джошуа отново е много голям, след като
Коментари Харесай

Ясно е кога Антъни Джошуа се връща на ринга, а новините са отлични за Кубрат Пулев

Интересът към Антъни Джошуа още веднъж е доста огромен, откакто британецът съумя да си върне шампионските трофеи на IBF, WBA и WBO в тежка категория на международния бокс . Логично, най-актуалният въпрос за бъдещето му е за това против кого ще се изправи в идващия дуел и по кое време ще се качи още веднъж на кръга. Самият той разкри, че няма проблем да се бие с който и да било и желае да отбрани купите си против наложителните кандидати на другите федерации. 
Ден след конфликта с Руис, мениджърът на Ей Джей - Еди Хърн, разяснява тематиката и разкри, че идната борба на Джошуа ще е наложителна отбрана на един от коланите на WBO или IBF.
Пред IFL TV Хърн разкри, че идващият пердах на Антъни Джошуа ще е през май или през юни, като занапред ще се проведат договаряния с двете федерации. Идеята на екипа на Ей Джей е да се проведат и двата мача през 2020 година, само че занапред ще се вземе решение дали Олександър Усик, или Кубрат Пулев , да се качи пръв на кръга против първенеца. Със сигурност обаче Джошуа няма по какъв начин да организира и двете отбрани в границите на 180 дни. 
Както е известно, Кобрата е формалният кандидат на IBF и е по-вероятно точно той да се качи на кръга против британеца, защото Усик е клиент на Еди Хърн, а желанието и на двамата е той да натрупа в допълнение опит в тежка категория, откакто до момента се биеше в полу-тежка, където по този начин и не позволи загуба.
Самият Пулев пък насочи сериозна закана на Джошуа след успеха му (какво сподели - четете в тази статия) .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР