Интересът към Антъни Джошуа отново е много голям, след като

Интересът към Антъни Джошуа отново е много голям, след като ...

Ясно е кога Антъни Джошуа се връща на ринга, а новините са отлични за Кубрат Пулев.

Интересът към Антъни Джошуа отново е много голям, след като британецът успя да си върне шампионските титли на IBF, WBA и WBO в тежка категория на световния бокс. Логично, най-актуалният въпрос за бъдещето му е за това срещу кого ще се изправи в следващия двубой и кога ще се качи отново на ринга. Самият той разкри, че няма проблем да се бие с когото и да било и иска да защити титлите си срещу задължителните претенденти на различните федерации. 
Ден след сблъсъка с Руис, мениджърът на Ей Джей - Еди Хърн, коментира темата и разкри, че следващата битка на Джошуа ще е задължителна защита на един от коланите на WBO или IBF.
Пред IFL TV Хърн разкри, че следващият бой на Антъни Джошуа ще е през май или през юни, като тепърва ще се проведат преговори с двете федерации. Идеята на екипа на Ей Джей е да се проведат и двата мача през 2020 година, но тепърва ще се вземе решение дали Олександър Усик, или Кубрат Пулев, да се качи пръв на ринга срещу шампиона. Със сигурност обаче Джошуа няма как да проведе и двете защити в рамките на 180 дни. 
Както е известно, Кобрата е официалният претендент на IBF и е по-вероятно именно той да се качи на ринга срещу британеца, тъй като Усик е клиент на Еди Хърн, а желанието и на двамата е той да натрупа допълнително опит в тежка категория, след като досега се биеше в полу-тежка, където така и не допусна загуба.
Самият Пулев пък отправи сериозна закана на Джошуа след победата му (какво каза - четете в тази статия).

Източник: actualno.com