Интерес предизвиква факта, че чаровната брюнетка е като истински музикален

...
Интерес предизвиква факта, че чаровната брюнетка е като истински музикален
Коментари Харесай

Международен екип стои зад новата песен на Цветина


Интерес провокира обстоятелството, че чаровната брюнетка е като същински музикален хамелеон, тъй като след тоталния шлагер “Мръсна песен”, взаимно с Рико Бенд, този път тя залага на въздействаща ария с доста мощен сантиментален текст. Проектът е в колаборация с младия гений Андреас Камперис, родом от Гърция, само че живее в Германия и е единствено на 18 години. Текста още веднъж е на самата изпълнителка.

“Андреас ми писа в Instagram, изпрати ми клипове на свои осъществявания, с които ме плени с гласа си и още на първата минута му споделих, че желая да създадем взаимен план. Чух песента, до момента в който бях на отмора в Доминикана, всяка вечер се изолирах от компанията, както и денем на плажа, с цел да напиша текста, който ми лиши 15 дни. Тъй като Андреас не приказва доста добре английски,негов другар, с който комуникирахме на сръбски, немски и английски ни оказа помощ с неговия текст.”, споделя Цветина.

Парчето е по музика на различен надарен композитор роден в Нидерландия, само че живеещ в Испания - Branko Jovanovic-Bankrow, с който я свързва нейна другарка от Барселона, а мелодията е нейно дело.

Записите на часта на Андреас, се реализират в Германия, а Цветина записва в студиото на Спас Лазаров.

“Въпреки огромното ни предпочитание, Андреас не съумя да участва на клипа,заради обстановката с COVID-19.”, признава Цветина.

Режисьор на лентата е Людмил Иларионов - Люси, а сценарист е самата певица. Впечатляващото видео е пресъздадено в ретро жанр, а ефектните тоалети на Цветина способстват за същинския свършек на сюжета. За следващ път Цветина се доверява на топ дизайнера Стоян Радичев, както и на различен млад и надарен дизайнер Рафет Осман.

Грима е дело на гримьора Микеле, а за невероятните прически се погрижи коафьора Джордж Тодоров.

С огромния си интернационален план “Напомня на обичане”, Цветина се надява да развълнува и допре сърцата на феновете си като пресъздаде една невероятна “приказка” за силата на любовта.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР