InterContinental Sofia посрещна новата 2020 година с ексклузивно събитие за

...
InterContinental Sofia посрещна новата 2020 година с ексклузивно събитие за
Коментари Харесай

InterContinental Sofia посрещна новата 2020 година с ексклузивно събитие

InterContinental Sofia посрещна новата 2020 година с извънредно събитие за клиенти и сътрудници във Floret Restaurant and Bar. Представители на туристическия бизнес, медии и водещи български и задгранични компании се любуваха на приятната атмосфера и петзвездното обслужване на домакините. Майстор-готвачите на хотела очароваха гостите с изкушаващи хапки и карвинг станция, а барманите на Floret се погрижиха за положителното въодушевление с авторски коктейли и подбрани локални и задгранични виновност.



 

Музика онлайн добави елегантната конюнктура. Кулминацията на вечерта беше томболата с награди, оповестени от Генералния управител, господин Анджело Зукала, измежду които уикенд за двама в апартамент с тераса, вечеря за двама във Floret, уикенд брънч и доста други. InterContinental Sofia е одобрен водач измежду петзвездните хотели в България към този момент близо две години. Хотелът се гордее с редица вътрешни за веригата призове, както и с няколко интернационалните оценки, измежду които Водещ нов хотел в Европа, Водещ хотел в България и Най-добър бизнес хотел в Южна Европа за 2019. InterContinental Sofia разполага със 194 стаи и жилища с грациозен дизайн и улеснения от най-голям клас, както и с 5 мултифункционални зали за срещи и мероприятия. Всички зали имат достъп до дневна светлина и са снабдени със модерно техническо съоръжение, подобаващи както за корпоративни, по този начин и за персонални събития.

InterContinental Sofia е част от интернационалната верига InterContinental Hotels Group (IHG®), водач в хотелиерската промишленост с над 400 000 чиновници допълнително от 100 страни. В момента IHG® има 5,795 функциониращи хотела в международен мащаб и 1941 в развой на създаване.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР