Интерактивната телевизионна платформа А1 Xplore TV вече предлага на своите

...
Интерактивната телевизионна платформа А1 Xplore TV вече предлага на своите
Коментари Харесай

Една от най-популярните видео платформи вече е достъпна в A1 Xplore TV

Интерактивната телевизионна платформа А1 Xplore TV към този момент предлага на своите клиенти и опция за пряк и бърз достъп до наличие от една от най-популярни платформи за видео шерване. Приложенията YouTube и YouTube Kids в Xplore TV дават цялото наличие, функционалности и навигация, които клиентите са привикнали да употребяват на телефон или компютър – непосредствено на телевизионния екран.
С нововъведението клиентите на Xplore TV могат да достъпват персоналните си плейлисти и абонаменти и да гледат обичаните си видеа – на ТВ екрана вкъщи. Приложението YouTube в основното меню на Xplore TV може да бъде ръководено и през смарт телефон.
С YouTube Kids в Xplore TV родителите получават сигурност, че децата им не биха попаднали на несъответствуващи за възрастта им видеа. Съдържанието е групирано по възрастови групи - за най-малките до 4 години, за децата сред 5 и 7 години и надлежно за от 8 до 12-годишните. За в допълнение улеснение видеата могат да бъдат категоризирани и по род – поредици, музика, образование, предложени и други. Гледането на просветително и развлекателно наличие е измежду обичаните занимания на децата, родени в цифровата епоха. Когато е съобразено с възрастта им, възрастните могат да бъдат спокойни, че децата ще получат нови познания, до момента в който са пред тв приемника и ще се забавляват безвредно.
А1 Xplore TV предлага канали с 4К Ultra HD качество и функционалности за универсално търсене, а интуитивният потребителски интерфейс улеснява достъпа до наличие в програмата. А1 Xplore TV има и функционалност за персонализирани рекомендации и предлага на феновете наличие, съобразено с техните желания.
Ключово преимущество на платформата е А1 Видеотека, която съдържа богато многообразие от хитови филми, които не се излъчват към този момент на огромен екран. Тя дава достъп до първокласни филми от най-популярните международни студиа, които клиентите на Xplore TV могат да гледат в уюта на своя дом. Селекцията на А1 Видеотека непрестанно се обновява с още кино продукции.
Допълнително улеснение е и приложението A1 Xplore TV GO, което синхронизира наличието сред обособените устройства. По този метод, в случай че желае, потребителят може да продължи да следи обичаното си предаване през своя смарт телефон или таблет до момента в който е в придвижване.
YouTube е измежду най-популярните платформи за видео шерване. Над 2 милиарда консуматори в международен мащаб посещават YouTube всеки месец и генерират над милиард часа видео гледания всеки ден. Ползвателите му качват, преглеждат, правят оценка, разясняват, прибавят и споделят видеоклипове.
С прибавянето на новите функционалности за бърз достъп до YouTube и YouTube Kids в А1 Xplore TV клиентите към този момент разполагат с телевизионно наличие, хитови кино заглавия, и достъп до видео наличие – непосредствено през тв приемника.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР