Интерактивна карта показва местоположението на заразените с коронавирус в страната.

...
Интерактивна карта показва местоположението на заразените с коронавирус в страната.
Коментари Харесай

Интерактивна карта показва местоположението на заразените с Covid-19 в страната

Интерактивна карта демонстрира местоположението на инфектираните с ковид в страната. Специализираното уеб Географска информационна система приложение с настояща информация за разпространяването на вируса е направено от българска компания.

Приложението съставлява дашборд, който дава ясна образна картина на ситуацията в страната, като отразява информацията, оповестявана от Националния действен щаб за битка с ковид, дружно с графики и разбори.

Данните са показани систематизирано в няколко осведомителни табла, като в същото време могат да бъдат елементарно преглеждани и непосредствено от картата. В композиция с тази информация е интегрирана и демографска статистика за каузи на възрастното население над 65 години, показана образно по области и общини.

От уеб страницата всеки може да се осведоми за броя доказани случаи по обитаеми места и области в България и за техния статус.

"В множеството страни Географска информационна система е съществена технология за потребностите на опазването на здравето, в оперативни, тактически и стратегически аспект. Това е основна технология ", сподели пред БНР Евгения Караджова, шеф на компанията, съставила картата.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР