Интерактив тенис влиза в деветата си година като планира повече

...
Интерактив тенис влиза в деветата си година като планира повече
Коментари Харесай

Интерактив тенис стартира сезон 2020

Интерактив тенис влиза в деветата си година като възнамерява повече от 30 шампионата с доста благоприятни условия за игра за феновете от най-ниско до най-високо равнище. До края на годината те ще имат доста благоприятни условия да практикуват обичания спорт и да намират нови сътрудници. Очакват се повече от 12 вечерни шампионата, 2 Мастърса от категория 1000 и заключителен Мастърс през декември, в който по традиция ще вземат участие най-хубавите осем от веригата. Ще продължат и обичаните на тенис фамилиите съревнования от Weekend Tour. Ще има и шампионати единствено за дамите, като през март ще се организира обичайният осмомартенски женски шампионат, а тези, които желаят да играят през уикенда, ще могат да се включат в Чалънджърите на ИТЛ. Първият за годината ще е на 25 и 26 януари, а схемите към този момент са отворени за записване.

Социалната тенис мрежа към този момент започва новия сезон с Първия вечерен шампионат, в който при начинаещите завоюва японецът Наото Коизуми.Мисията на Интерактив тенис е да бъде в помощ на феновете в България, като с помощта на единната база данни, с която разполага, за секунди можеш да намериш сътрудник за игра на твоето равнище или да се включиш в някое от надпреварите, които се провеждат всяка седмица.

В шампионатите могат да вземат участие и напреднали, и безусловно начинаещи. Уникалният им рейтинг подсигурява оптимално равнопоставени и забавни дуели, а състезателите имат късмет да се допрян до професионалния тенис. Мастърсите слагат на тестване и физиката, и душeвността, защото са във формат 3 от 2 тайбрек сета и някои от срещите не престават повече от 2 часа.

През деветте години, откогато съществува, лигата стана мерило за качество и образец за подражателство. Повече детайлности за ИТЛ и за шампионатите можете да намерите на уеб страницата й.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР