Интерактив тенис разширява географията си и стъпва за пръв път

...
Интерактив тенис разширява географията си и стъпва за пръв път
Коментари Харесай

ИТЛ кани студенти на тенис турнир

Интерактив тенис уголемява географията си и стъпва за пръв път в още един тенис комплекс в София.

На 27 януари в Търговска колегия SBS в Библиотекарския университет на "Цариградско шосе " ще стартира Вторият вечерен шампионат.
Организаторите оферират специфичен бонус за всички, които желаят да усетят тръпката от спортния тенис: студентите от УНИБИТ, които показват заверени студентски книжки, ще се включат в шампионата гратис.

Така лигата ще съблюдава традицията да дава на своите състезатели опцията да играят в непозната конюнктура, на разнообразни настилки и против нови противници.

"Интерактив тенис твърдо следва политиката да предизвиква младежите да спортуват " сподели мениджърът на лигата Ивайло Цанков.

"Този път с изключение на равностойни срещи против непознати противници взехме решение да изкушим студентите от Библиотекарския университет с безвъзмездни мачове. Надяваме се да спечелим още мъже и дами за спорта и да ги накараме да усетят адреналина от играта на точки ".

Записването за начинаещите за Втория вечерен шампионат е отворено до 24 януари, а мачовете стартират на 27-ми.

Средно напредналите могат да заявят присъединяване до 31 януари, напредналите – до 7 февруари. Мъже и дами играят в обща скица, а форматът е два къси сета до 4 и и шампионски тайбрек при трети сет.

Началните часове на мачовете са 20:00, 21:00 и 22:00. Всеки участник може да уточни до два неуместни дни.

Повече детайлности за Интерактив тенис и за шампионатите на лигата можете да намерите тук.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР